logo
RNTV Live

Condiţiile impuse de IPJ Prahova pentru angajarea pe cele 92 de locuri scoase la concurs

IJP Prahova
Raluca Eparu

Prahovenii care doresc să se înscrie pe cele 92 posturi de agent de poliție scoase la concurs prin încadrare directă la Inspectoratul Județean de Poliție Prahova, trebuie să îndeplinească mai multe condiţii iniţiale:

  • Există doar limită minima de vârstă – 18 ani;
  • Înălțimea minima a candidaților este 1,65 m pentru femei și 1,70 m pentru bărbați;
  • Nu este nevoie de cazier judiciar;
  • Nu este nevoie de copii legalizate ale actelor de studiu și cele de identitate, candidatul fiind obligat sa le prezinte pe cele originale;
  • Proba fizică nu mai este luată în calcul la media finală, fiind doar criteriu de departajare la nota testului scris;
  • Fișa medicală a cărei valabilitate nu a depășit 12 luni va putea fi valorificată prin efectuarea unui set de analize mai restrâns.

Perioada de înscriere pe posturile scoase la concurs de I.J.P. Prahova este 3 –7 octombrie a.c. Detalii cu privire la condițiile de participare, documentele necesare  și calendarul desfășurării concursului puteți găsi accesând site-ul instituției, www.ph.politiaromana.ro, la secțiunea ”CARIERĂ/posturi scoase la concurs”. De asemenea, informațiile sunt disponibile și la avizierul de la sediul I.J.P. Prahova, din Ploiești, strada Vasile Lupu nr. 60.

foto-incomod.ro

citeste si: https://portal.republikanews.ro/se-fac-angajari-la-politie-vezi-pe-ce-posturi/

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor