Nebunie în trafic ACUM. Unde se înregistrează valori crescute ale traficului

cautam-reporteri-republikanews

Nebunie în trafic ACUM.

La aceasta oră, pe DN1 se înregistrează urmatoarele valori de trafic:
📌Centura de Vest a mun. Ploiesti valori de trafic intense pe sensul de mers București către Brașov, fără coloană la sensurile giratorii;
📌 Comarnic trafic intens pe sensul de mers București către Brașov, se circulă în coloană de la km 103+700;
📌Bușteni trafic intens pe sensul de mers amintit anterior, se circulă în coloană de la km 128.

just insolv sprl

Politiștii prahoveni sunt și vor fi prezenți în stradă, acționând pentru fluidizarea traficului și asigurarea unui climat de siguranță rutieră.

Măsuri de prevenţie

“Creşterea siguranţei rutiere reprezintă o prioritate pentru noi, astfel că recomandăm cetăţenilor ca atunci când se află la volan, să ţină seama de următoarele sfaturi:

Adoptaţi o manieră prudentă de conducere şi adaptaţi permanent viteza de rulare la condiţiile de drum şi trafic!

Dacă partea carosabilă este umedă, circulaţi cu o viteză care să permită oprirea în siguranţă, având în vedere că distanţa de frânare, în astfel de condiţii, este mult mai mare!

În condiţiile unui trafic aglomerat, păstraţi-vă calmul, nu uitaţi de politeţea rutieră şi nu blocaţi intersecţiile; Nu vă angajaţi în depăşirea coloanelor de autovehicule!

Folosiţi luminile de întâlnire şi pe timpul zilei, mai ales în condiţii de vreme nefavorabilă!

Nu consumaţi alcool şi nu conduceţi dacă simţiţi că sunteţi obosiţi! Evitaţi să vorbiţi la telefonul mobil în timp ce conduceţi maşina, dacă nu aveţi ataşat la acesta dispozitivul de tip “hands-free”!

Pietonilor le recomandăm să-şi sporească atenţia, să evite pe cât posibil folosirea părţii carosabile, mai ales după lăsarea întunericului şi în condiţii de vizibilitate redusă şi să se asigure temeinic înaintea traversării drumurilor.”, au spus reprezentanţii IJP Prahova într-un comunicat de presă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here