logo
RNTV Live

Primăria Filipeştii de Pădure modernizează iluminatul public/ FOTO

Primăria Filipeştii de Pădure modernizează iluminatul
Mihai Constantinescu

Primăria Filipeştii de Pădure modernizează iluminatul public!

Strategia de dezvoltare a serviciului de iluminat public are ca scop principal modernizarea și eficientizarea serviciului de iluminat public, creșterea gradului de civilizație și a calității vieții. Pentru a atinge acest scop, Primăria Filipeştii de Pădure a semnat contractul pentru finanțare învaloare de 973.248,48 lei( inclusiv TVA). Suma reprezintă 85% din valoarea cheltuielilor eligibile pentru realizarea proiectului” Reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră prin eficientizarea sistemului de iluminat public comuna Filipeștii de Pădure, județul Prahova”. Proiectul este unul cu finanțare nerambursabilă. Sumele sunt obținute prin Administrația Fondului pentru Mediu.

În urma acestei investiții se va realiza o economie considerabila de energie . Aceste lucru va genera costuri reduse la plata iluminatului public și se va implementa un sistem de telegestiune pentru toate aparatele de iluminat moderne cu LED care va asigura controlul și monitorizarea individuala a fiecărui aparat.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/ciorna-automscreening-pentru-femeile-din-filipestii-de-padureata/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/au-furat-crucea-de-procesiune/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor