logo
RNTV Live

Mircea Lucescu a obținut primul mare succes la naționala Turciei

mircea lucescu selectionerul Turciei
Cristian Anghelescu

Mircea Lucescu a obținut primul mare succes la naționala Turciei

Numit selecționerul Turciei în urmă cu o săptămână, Mircea Lucescu a obținut în doar câteva zile un prim succes important Acesta a reușit să îl convingă pe Arda Turan să revină la echipa națională!

Cel mai bun fotbalist al Turciei a anunțat aseară că Mircea Lucescu l-a convins să revină la națională. De altfel, antrenorul român în vârstă de 72 de ani a fost la începutul acestei săptămâni la Barcelona. El s-a întâlnit cu fotbalistul și l-a făcut să se răzgândească în privința retragerii și să răspundă convocărilor.

Concluziile unui fotbalist de clasă

Mijlocașul Barcelonei a anunțat prin intermediul unei rețele de socializare că atitudinea împăciuitoare a președintelui Federatiei de Fotbal din Turcia, Yildirim Demiroren, și numirea în funcția de selectioner a lui Mircea Lucescu l-au determinat să își reconsidere poziția.

”Vreau să știți că aș fi onorat, ca de obicei, să joc pentru echipa noastră națională! Asta, dacă selecționerul consideră că este nevoie de mine! Așa cum știți, m-am retras din națională după un incident nefericit care a avut loc după meciul cu Kosovo. Motivul real a fost reprezentat însă de discuțiile despre valoarea echipei naționale. Atitudinea împăciuitoare a președintelui Federației, Yildirim Demiroren, și numirea lui Mircea Lucescu m-au făcut să îmi reconsider poziția. Vreau să știți că echipa națională nu depinde de niciun jucător! Trebuie ca, întotdeauna, să ne simțim onorați să evoluăm pentru prima reprezentativă! Din acest moment vă anunț că dacă selecționerul consideră că are nevoie de mine, voi fi onorat să raspund convocărilor la națională”, a transmis fotbalistul Barcelonei.

Lucescu are la dispoziție mai puțin de o lună de zile până la primul meci oficial, cel cu reprezentativa Ucrainei. La doar trei zile după, Turcia va întâlni pe teren propriu reprezentativa Croației. Obiectivul impus de Federația Turcă de Fotbal este calificarea la Campionatul Mondial din 2018.

sursa: digisport

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor