Un alt scandal de agresiune sexuală loveşte lumea sportului!

ariana si sean

Un alt scandal de agresiune sexuală loveşte lumea sportului!

Fosta înotătoare Ariana Kukors, 28 de ani, a anunţat că a fost agresată sexual în adolescenţă de Sean Hutchison, ex-antrenor al lotului olimpic al Statelor Unite ale Americii!

cel mai verde complex reziential

Poliţiştii au fost deja acasă la Hutchinson, 46 de ani, şi au confiscat mai multe obiecte electronice ce ar putea conţine dovezi ale faptelor de abuz. Presa de peste Ocean susţine că antrenorul i-a făcut mai multe poze sportivei, aceasta fiind dezbrăcată. Înotătoarea a anunţat că tehnicianul a început să o agreseze de la 16 ani.

Declarația Arianei

“Nu m-am gândit că îmi voi spune povestea pentru că, în atât de mulţi ani, era de ajuns că supravieţuiam. Însă cu timpul am realizat că poveşti ca a mea sunt prea importante ca să nu fie împărtăşite. Nu pentru ca voi să îmi ştiţi povestea, ci pentru fetiţele şi băieţii ale căror vieţi se află pe mâna unei astfel de persoane. Pentru ca părinţii lor, mentorii şi cei care îi au în grijă să poată detecta semnele pregătirilor pentru abuzuri”, a spus Ariana Kukors.

Hutchison a demisionat din staff-ul lotului olimpic al SUA în 2010, fiind în post din 2008, după ce s-a zvonit că ar avea o relaţie sexuală cu o sportivă.

sursa: mediafax

arnos 6 oua

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here