logo
RNTV Live

Cât te costă să petreci minivacanţa de Rusalii in cel mai râvnit loc din Prahova?

valea prahovei
Mihai Constantinescu

Cât te costă să petreci minivacanţa de Rusalii in cel mai râvnit loc din Prahova?

Prahova rămâne o destinaţie în topul preferinţelor turiştilor. Are un grad de ocupare în prezent de 75%. Pentru această perioadă unele unităţi de cazare nu mai au locuri disponibile. Turiştii încă mai pot rezerva un sejur în Prahova pentru această minivacanță.

La Sinaia, la un hotel de 4 stele, turiştii vor achita între 525 şi 590 lei/cameră/noapte cu mic dejun inclus, cu acces la SPA şi parcare inclusă. La un hotel de 3 stele pentru o cameră dublă standard turiştii vor plăti 330 lei/noapte, cu acces gratuit la piscină, saună și jacuzzi, micul dejun achitându-se separat şi având un tarif de 40 lei/persoană.

Tot în Sinaia, la o vilă de 3 stele, turiştii pot rezerva o cameră la tariful de 300 lei/noapte/cameră, cu mic dejun inclus, în timp ce în Buşteni, tot la o vilă de 3 stele, turiștii vor achita 150 lei/cameră/noapte.

“Pentru Rusalii, deja sunt ocupate majoritatea spaţiilor de cazare, iar pentru doritori, în weekendul de Rusalii, Prahova este destinaţia perfectă, cu spaţii de cazare primitoare, activităţi de relaxare la SPA şi recreere la piscină.” A declarat Adrian Voican, preşedinte APDT Prahova.

Week-end-ul care se apropie va fi unul prelungit pentru că va fi minivacanţa de Rusalii. 21 iunie (luni) — este a doua zi de Rusalii si este zi liberă, dată de Guvernul României.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/asfaltare-pe-ploaie-in-ploiesti…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/primarul-din-comuna-ciorani/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/ski-pe-asfalt-pe-dn1/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/femeie-agresata-violent-in-autobuz/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/caine-ucis-din-amuzament/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor