logo
RNTV Live

Miami Open, saltul de la agonie la extaz! (GALERIE FOTO)

main
Cristian Anghelescu

În proporție maximă, orice astfel de provocare precum șansa de a vedea “live” un astfel de turneu de tenis de câmp WTA din seria Premier Mandatory – și unde, tocmai la Miami! – reprezintă, firește, un mega bonus care nu se prea ratează.

Aproape două săptămâni, mai precis în perioada 21 martie – 2 aprilie, la Crandon Park Tennis Center din Miami, redacția Republikanews se află acreditată printre cele mai galonate instituții de presă la nivel mondial, având posibilitatea să transmită tuturor prahovenilor – și nu numai! – imagini nepereche de la antrenamente, meciuri sau conferințe de presă! Un maraton de 11 zile pe care, suntem siguri, îl veți aprecia la adevărata valoare!

Înaintea primului meci cu adevărat interesant pentru amatorii tenisului din România, cel dintre Sorana Cârstea și Anastasija Sevastova, redactorii Republikanews propun un set de fotografii care să ilustreze cât mai bine atmosfera din jurul unui astfel de turneu! Fotografii în care-l regăsim, la antrenamente, și pe Horia Tecău care, împreună cu Jean-Julien Rojer (Antilele Olandeze), vor lupta mâine împotriva cuplului Victor Troicki (Serbia) – Michael Venus (Noua Zeelandă).

A existat și un moment de excepție, întâlnirea cu Nick Bollettieri – cel mai faimos antrenor de tenis din lume! – un italian de 84 de ani șmecher și descurcăreț, convins imediat să acorde un autograf în exclusivitate pentru Republikanews, la doar câteva momente după ce a vândut un volum din renumita-i biografie! Autograf implicit și pentru dumneavoastră, stimații noștri cititori!

 

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor