logo
RNTV Live

Ponta aruncă bomba: Înțelegere pe șest între Dragnea și Ghiță

Ponta aruncă bomba: Înțelegere pe șest între Dragnea și Ghiță
Ciprian Radu

 Înțelegere pe șest între Dragnea și Ghiță

Victor Ponta continuă războiul cu Liviu Dragnea. De această dată din afară, de pe meterezele propriului proiect politic, Pro România. Ponta susține că a avut loc o înțelegere pe șest între Dragnea și Ghiță.

 Fostul premier a adus în discuție o înțelegere clandestină dintre Liviu Dragnea și Sebastian Ghiță, la alegerile parlamentare. Dragnea și-a asigurat astfel susținerea RTV.

 Hai să ne înțelegem. Aia a fost o înțelegere între Dragnea și Sebi Ghiță. Și anume: Liviu Dragnea i-a spus lui Sebi Ghiță că mă lasă să-l ajut să intre și el în parlament și Sebi Ghiță i-a spus lui Dragnea că îl ajută cu RTV. Eu am fost de față la această discuție. Ei fiind foarte buni prieteni, nu trebuia să-i pun eu în contact. Că după aia, după ce Sebi Ghiță, săracul, a fugit și Dragnea l-a păcălit, e o altă discuție. Dar a fost o înțelegere între un șef de partid și un proprietar de televiziune, din care trebuiau să câștige amândoi. Ca la toate înțelegerile cu Liviu Dragnea, a câștigat doar el”.

CITEȘTE și  Liberalii interzic „pomana” de la stat

Dragnea a susținut, recent, că a fost dezamăgit că Ponta a susținut PRU.

“Asta îi mințea pe cei din partid. Nouă, lui Sebi Ghiță și mie, ne-a spus foarte clar că e bine, s-au înțeles, au avut diverse discuții. Sebi Ghiță mergea la sediul din Kiseleff mai des decât mine”, a adăugat Ponta.

Sursa: Comisarul.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor