logo
RNTV Live

FOTO/ MFC Ploiești iernează pe locul 6 !

47357339_304995790110556_13390166135668736_n
Mihai Constantinescu

MFC Ploiești iernează pe locul 6 !

MFC Ploiesti încheie anul 2018 cu o înfrângere împotriva celor de la Petrolul 95, scor 2-1, la capătul unui meci dominat în prima repriză de Petrolul 95 , urmând ca în repriză secundă MFC Ploiesti sa treaca la conducerea jocului .
După un început echilibrat de joc, tatonarile de la mijlocul terenului au adus si prima greseala in apărarea echipei, speculată în minutul 8 de Alexandru Chiriță, care a îndeplinit o simplă formalitate, învingându-l pe Mihai Vanghele. Încercările timide ale MFC-ului de a ataca nu au dat roade, iar cei care au reușit să mai înscrie o dată au fost tot cei de la Petrolul 95, atunci cand Valeriu Aristan l-a invins pe portarul MFC-ului, în minutul 20, stabilind astfel scorul pauzei .
Intrați în repriză secundă mult mai motivați, băieții pregătiți de Gabriel Georgescu au dominat in totalitate repriză secundă, însă au reușit să înscrie doar o dată, în minutul 25, atunci cand Bogdan Anghel l-a învins pe Adrian Tănase cu in șut din interiorul cardului, urmând ca până la fluierul final același Adrian Tănase sa fie îngerul păzitor al celor de la Petrolul 95, acesta reușind să scoată , rând pe rând ocaziile lui Dănuț Iancu, Cristian Arnautu, Gabriel Nastase sau Eugen Rudaru .
Astfel ca MFC Ploiesti, încheie turul de campionat cu o înfrângere, iernând astfel pe locul 6 cu 23 de puncte, la doar 4 puncte de locul 2, dar cu al doilea atac, după liderul Chedra Tax, 63 de goluri marcate !

Pentru MFC Ploiesti urmează banchetul de final de an, iar de la jumătatea lunii ianuarie, Alexandru Crăciun &co vor relua antrenamentele în vederea pregătirii centrului de campionat, care se anunță a fi unul de foc . Tot la începutul anului 2019, MFC Ploiesti își va prezenta noul staff- tehnic pe care îl va avea Gabriel Georgescu, precum și noile transferuri, pe care acesta se va baza în anul 2019 !

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor