logo
RNTV Live

Metoda prin care o femeie din Ploieşti a reușit să fure toate economiile unei persoane. A pătruns în casă invitată

sursă foto Hiunedoara Libera
Mihai Constantinescu

Metoda prin care o femeie din Ploieşti a reușit să fure toate economiile unei persoane. A pătruns în casă invitată

Mare atenţie cu cine intraţi în contact şi nu lăsaţi să pătrundp în casă persoane necunoscute. Este posibil ca mai apoi să regretaţi. Metoda pomana este în mare vogă acum.

Anchetatorii ploieşteni efectuează cercetări într-o cauză privind săvârșirea unei infracțiunii de furt calificat, de către persoane necunoscute, prin metoda ”pomana”.

Concret, În fapt, în ziua de 21 mai a.c., victima a fost abordată de către o femeie necunoscută. A folosit ca pretext că vrea să ofere produse şi bani în memoria unei persoane decedate. Cu această ocazie i s-a solicitat și schimbarea unei bancnote de 200 de lei. Profitând de neatenția părții vătămate, persoana necunoscută ar fi pătruns în locuință, de unde ar fi sustras suma de 7000 de lei.

În urma verificărilor efectuate, a fost identificată o femeie bănuită de comiterea faptei, față de care, în baza administrării probatoriului, a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, ulterior fiind dispusă măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/video-viral-ploiesti-de-a-joaca-cu-moartea/?fbclid=IwAR2bFrBWBFqLviHjEex3XbOChNl7PKUDB6dyVpyKktDUQK3M6FYUkh2Lpv8

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor