Unul dintre cei mai cunoscuți medici de medicina muncii din Prahova, doar dojenit pentru sumele fabuloase pe care le primea ca mită

cautam-reporteri-republikanews

Unul dintre cei mai cunoscuți medici de medicina muncii din Prahova a fost doar dojenit pentru sumele fabuloase pe care le primea ca mită. Este vorba mai exact despre Lucian Jianu din Sinaia care a fost trimis în judecată pentru 185 de infracţiuni de luare de mită şi trei infracţiuni de spălare de bani. Pentru faptele sale a fost condamnat pe fond la închisoare cu suspendare. A fost găsit vinovat pentru luare de mită, dar achitat pentru infracțiunea de spălare a banilor.

Vezi AICI IMAGINI DIN TIMPUL FLAGRANTULUI

Totodata instanţa a dispus confiscarea de la inculpat a banilor primiţi cu titlu de mită şi l-a obligat să platească si 10.000 lei cheltuieli judiciare către stat. De asemenea, acesta va trebui să presteze muncă în folosul comunităţii pe o durată de 90 de zile, în cadrul Primăriei Buşteni sau a Colegiului Ion Kalinderu Buşteni. De asemenea, i-a fost interzis dreptul de a fi ales în autoritățile publice sau în orice alte funcţii publice, dreptul de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat şi dreptul de a exercita profesia în executarea căreia a săvârșit fapta pe o perioadă de patru ani.

Decizia Tribunalului Prahova nu este definitivă 

Medicul a fost trimis în judecată în mai 2017 de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova.

lafesta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here