logo
RNTV Live

Voluntariat la Neversea! Beneficiile oferite de organizatorii festivalului

voluntari neversea
Dumitrache Catalina

Festivalul Neversea (6-9 iulie) este organizat an de an pe malul Mării Negre și se întinde pe o perioadă de patru zile. Tinerii pasionați de muzică pot face voluntariat în cadrul evenimentului și se pot bucura în același timp de unele beneficii oferite de organizatori.

Înscrierile pentru echipa de voluntari în cadrul celei de-a cincea ediții a celui mai mare festival de pe o plajă din Europa au început. Se desfășoară în perioada 20 arpilie – 15 mai.

Tinerii iubitori de muzică pot trăi clipe de neuitat la Neversea. Peste 1.000 de voluntari vor avea ocazia să cunoască secretele din spatele unui festival muzical de mare amploare.

Înscrierea ca voluntar se face prin completarea formularului online de pe neversea.com/volunteers/. Tinerii care doresc să aibă parte de o experiență unică trebuie să aibă vârste cuprinse între 16 și 35 de ani.

Nu toate persoanele care se înscriu vor deveni voluntari. Organizatorii aleg tinerii potriviți pentru un astfel de eveniment. Ulterior, ei vor fi repartizați în echipe, în baza preferințelor specificate, dar și profilului lor pe rolurile disponibile.

Departamentele unde poți lucra ca voluntar la Neversea sunt: angels (artiști), acreditări, check-in, backstage, resolution, resurse umane, user experience și acces. După ce voluntarii au fost repartizați pe echipe, urmează un proces de pregătire în care voluntarii vor învăța fundamentele managementului proiectelor, principiile de comunicare, customer care și self-management, pe care, ulterior, le vor și pune în practică în zilele de eveniment.

Tinerii voluntari vor primi echipamente speciale, acces în festival, iar programul va fi în ture, pentru ca toată echipa să poată trăi din toate unghiurile experiența de festival. Toți voluntarii vor avea ocazia că cunoască personal DJ de top la nivel mondial. În acest an sunt așteptați să mixeze J Balvin, Lil Uzi Vert, Alok, Don Diablo, Lost Frequencies, Salvatore Ganacci, Steve Aoki, Sofi Tukker, Timmy Trumpet, Paul Kalkbrenner, Vini Vici și mulți alții.

Cât costă un abonament Neversea

Voluntarii din cadrul festivalului de pe malul Mării Negre vor putea să participe la concerte în timpul liber, fără să plătească bilet. Prețul pentru abonamente va crește pe măsură ce se apropie data festivalului. Momentan, persoanele care vor să participe la Neversea au plătit pentru un abonament:

  • General Access – 119 euro + taxe
  • General Access Risk Free – 139 euro + taxe
  • VIP – 239 euro + taxe.
  • UNDER21 General Access – 89

Abonamentele pot fi achiziționate de pe neversea.com/tickets. Acestea pot fi plătite și în rate, prin Aplicația Extasy, care poate fi descărcată din Google Play sau din App Store. Persoanele cu vârste mai mici de 21 de ani beneficiază de prețuri speciale prin programul UNDER21.

Sursă: Evz

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor