Maşini din categoria “pericol iminent de accident”, descoperite pe şosele în urma unui control RAR/ FOTO

omv

Maşini din categoria “pericol iminent de accident”, descoperite pe şosele în urma unui control RAR. Un control de acest gen a scos la iveală, din nou, cât pe periculos este traficul din ţara noastră. Aproape zilnic sunt decoperiţi în trafic şoferi care sunt la volan deşi nu au permis sau care sunt sub influeţa alcoolului sau care merg cu prea multă viteză şi nu respectă semnele de circulaţie. Şi cum acest lucru nu era de ajuns, tabloul tragic este întregit de cei care merg pe străzi cu rable. Fără să-şi dea seama, pun în pericol viaţa tuturor: şi a proprietarului de maşină cât şi a celorlalţi participanţi la trafic,

Control în şase judeţe

Activitățile dedicate siguranței în trafic au continuat în ultimele zile în mai multe regiuni din țară. Registrul Auto Român a suplimentat numărul de echipaje de Control Tehnic în Trafic în județele Mehedinți, Gorj, Vâlcea, Argeș, Prahova și Buzău. Scopul a fost identificarea autovehiculelor care, prin deficiențele tehnice. Evident, acestea pot pune în pericol siguranța traficului.

just insolv sprl

Recent în timpul controalelor efectuate împreună cu polițiștii rutieri, au fost verificate în trafic 407 autovehicule. Dintre acestea, 225 prezentau deficiențe majore și/sau periculoase, iar 28 de autovehicule au fost încadrate în categoria “pericol iminent de accident”. În plus, 17,98% prezentau neconformități în ceea ce privește emisiile poluante, iar 12 mașini au fost identificate cu ITP expirat sau anulat.

“Pentru Registrul Auto Român a fost și rămâne o prioritate menținerea stării tehnice corespunzătoare a autovehiculelor, motiv pentru care vă recomandăm să nu ignorați eventualele defecțiuni ale acestora și să vă adresați unui service autorizat pentru a vă păstra autovehiculul în parametri de siguranță.

Vă reamintim că talonul reținut în trafic de polițiștii rutieri poate fi redobândit în urma unei reinspectări tehnice care va certifica remedierea defecțiunilor constatate anterior. Demersul este posibil la orice reprezentanță a Registrului Auto Român”, se specifică într-un comunicat RAR

Vezi şi https://republikanews.ro/agent-de-paza-agresat/

Vezi şi https://republikanews.ro/guvernantii-pregatesc-terenul…/

Vezi şi https://republikanews.ro/cnair-variante-pentru-a-3/

Vezi şi https://republikanews.ro/zona-din-ploiesti-de-care-se…/

Vezi şi https://republikanews.ro/femeie-violata-de-doi-minori…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here