logo
RNTV Live

A început OLD CARS RALLY CHEIA 2023/ FOTO/ VIDEO

old-car-6
Erika Stoica

A început OLD CARS RALLY CHEIA 2023


Asociatia Clubul Vehiculelor de Epoca din Romania organizeaza anul acesta in perioada 9-10 iunie 2023, evenimentul “OLD CARS RALLY CHEIA”, raliu de regularitate destinat automobilelor istorice, etapa a 1-a din cadrul CAMPIONATULUI DE RALIURI DE REGULARITATE PENTRU VEHICULE ISTORICE, sub egida RETROMOBIL CLUB ROMANIA, Autoritate Nationala FIVA pentru Romania.


Evenimentul aflat la a 12-a editie revine in acest an la denumirea si traseul care l-a consacrat.
Startul a fost dat astazi, din municipiul Ploiesti (Palatul Culturii) .


Traseul primei zile de concurs va fi prin Campina, Varbilau, Valenii de Munte, Maneciu, si se va termina la Cheia, la hotel Cheia unde vor fi cazarea si masa festiva.
In a doua zi de concurs dupa startul din Cheia se va pleca pe un traseu prin Valenii de Munte, zona pitoreasca a dealurior prahovene si buzoiene, drumul Transcislau, Cislau, Nehoiu, urmand apoi pe DN10 parcurgerea traseului pe la barajul si lacul de acumulare de la Siriu, Intorsura Buzaului, Teliu, Sacele, celebrele serpentine de la Baba Runca (etapa de raliu de Campionat National) si sosire la Cheia.


Traseul de concurs va fi de circa 350km.
La eveniment pot participa vehicule istorice omologate si care vor puncta in clasamentul CRRVI precum si un numar restrains de automobile istorice neomologate sau youngtimere (care vor fi premiate separat si nu vor conta in clasamentul CRRVI) cu aprobarea directorului de concurs.

I

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor