logo
RNTV Live

Tânăr, beat pulbere şi fără permis, depistat în timp ce circula cu maşina prin Vălenii de Munte

razie politie
Mihai Constantinescu

Tânăr, beat pulbere şi fără permis, depistat în timp ce circula cu maşina prin Vălenii de Munte. Oamenii legii l-au depistat azi-noapte, cu puţin inainte de ora 00.00, în timpul unui control de rutină desfălurat în trafic tocmai pentru a se preveni eventuale probleme provocate şi de astfel de şoferi incoştienţi.

Bărbatul circula pe  DN1 A, în Vălenii de Munte. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării de probe biologice.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere sub influența băuturilor alcoolice și conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a avea permis de conducere.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/agent-de-paza-agresat/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/guvernantii-pregatesc-terenul…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

Foto cu caracter ilustrativ

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor