Marian Copilu a făcut plăți de 500.000 DE EURO în primele 24 de ore la Petrolul!!

Sursă foto: Prosport
angajare

Marian Copilu și-a început în forță mandatul de președinte la Petrolul și a salvat deja clubul de la faliment, notează Fanatik, care anunță în exclusivitate rezolvarea unor probleme pe care site-ul Republika News scrisese că noul finanțator al echipei prahovene vrea să le depășească.

Publicația citată scrie că noul investitor al „lupilor galbeni” a achitat salariile restante pe luna decembrie și ianuarie, apoi, la mai puțin de o zi distanță, noul conducător al „lupilor-galbeni” a plătit și toate litigiile, astfel că Petrolul are șanse mari să își primească fără probleme licența pentru sezonul viitor din Superligă.

Toate aceste plăți însumează aproape o jumătate de milion de euro, în decurs de nici două zile. Astfel, galben-albaștrii, aflați pe locul 8 în Superligă, cu 21 de puncte, la două distanță de liderul din play-out, FC U Craiova 1948, primesc o mare gură de oxigen.

„Datorii ar fi în jur de 2,5 milioane de euro, dar partea urgentă este de 500.000 de euro până se verifică dosarele de licențiere, ca să se obțină licența. Dacă nu vor fi acești 500.000 de euro există pericolul ca Petrolul să nu-și ia licența”, spunea Vivi Răchită înainte ca înțelegerea lui Copilu cu gruparea prahoveană să fie parafată.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

mediu

PLOIESTI TV LIVE 👇 (apasati play si puteti urmari Ploiesti TV live)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here