logo
RNTV Live

Marea șansă a gimnastei Denisa Stoian 

denisa stoian rusia
Cristian Anghelescu

Marea șansă a gimnastei Denisa Stoian 

Denisa Stoian, sportiva CSM Ploieşti, este prezentă, în aceste zile, la Moscova, acolo unde, de astăzi și până duminică, are loc prima competiţie importantă de gimnastică ritmică din 2018 – „Moscow Grand Prix”

Întrecerea este găzduită de Palatul Sporturilor „Luzhniki”, o sală polivalentă gare poate găzdui circa 12.000 de spectatori.

În paralel cu acest eveniment, la care participă gimnaste senioare din peste 30 de ţări, se vor desfăşura concursul de calificare pentru Jocurile Olimpice de Tineret şi un turneu internaţional dedicat junioarelor şi senioarelor.

Un copil excepțional

Denisa Stoian este sportiva desemnată de Federaţia Română de Gimnastică Ritmică pentru a reprezenta România la concursul de calificare pentru Jocurile Olimpice de Tineret. Această competiție majoră din calendarul mondial al gimnasticii ritmice va avea loc la Buenos-Aires (Argentina) și se va desfășura în intervalul 6-18 octombrie 2018.

Însoţită de antrenoarea de la club, Simona Puiu, sportiva a ajuns la Moscova încă de marți, ieri aceasta efectuând, în cursul dimineţii, antrenamentul de acomodare.

Concursul de calificare se va desfăşura astăzi şi va debuta la ora 10:00 (08:00, ora României), Denisa vizând unul dintre cele 18 locuri care asigură prezenţa la Jocurile Olimpice de Tineret. La startul competiţiei se vor afla 56 de sportive din 33 de ţări.

Tot astăzi, dar în cursul serii, Denisa va participa, alături de Laura Aniţei, şi la Turneul Internaţional de junioare, în concursul pe echipe. Reprezentantele CSM Ploieşti vor reveni în ţară mâine dimineaţă.

Cei care doresc să urmărească acest concurs, toată ziua, o pot face accesând site-ul de mai jos și plătind prin Pay-Pal o sumă de 500 ruble, circa 35 lei!

https://facecast.net/view/ticket/20210/?lang=en&ref=https://l.facebook.com/

sursa: csmploiesti

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor