logo
RNTV Live

Marea Debarasare. Primăria Ploieşti te premiază dacă scapi de vechituri

Primăria Ploieşti te premiază dacă scapi de vechiturile din casă
Mihai Constantinescu

Marea Debarasare. Primăria Ploieşti te premiază dacă scapi de vechituri

Marea Debarasare, la start! În perioada 27-30 iunie 2017 ploieştenii au posibilitatea să scape de echipamentele electrice si electronice vechi, de care nu mai au nevoie prin case, ocazie cu care pot obţine şi un premiu. Primăria Municipiului Ploiești, prin Regia Autonomă de Servicii Publice Ploiești, anunță desfășurarea Campaniei „Marea Debarasare”.

Deşeurile vor fi colectate direct de la domiciliul cetăţeanului. Tot ce trebuie făcut este să se apeleze  numerele de telefon 0244-541071 int. 114 – Biroul Protecția Mediului; 0800.800.884 – Dispeceratul Primăriei.

Operatorul de salubritate se va deplasa la domiciliul solicitanţilor şi va ridica aparatura în cel mai scurt timp. Toţi participanţii sunt înscrişi automat la tombola “Scoate deșeurile din casa ta!” ce se va desfășura miercuri 5 iulie 2017, începând ora 12.00 la parterul complexului Winmarkt Grand Center.
Premiile tombolei sunt în valoare totală de 2000 RON, acestea fiind oferite de Asociaţia
ROREC. Regulamentul tombolei este disponibil pe http://rasp.ro/files/bpm/regulamente/SDDCT2017-2018.pdf.

Programul campaniei

Ploieştenii care doresc să participe la “Marea Debarasare” trebuie să anunţe telefonic, de luni până joi, în intervalul 08.00 – 16.00, intenția de participare la
numerele de telefon menţionate(0244-541071 int. 114 – Biroul Protecția Mediului; 0800.800.884 – Dispeceratul Primăriei). Tot atunci este obligatoriu şi să fie enumerate echipamentele de care doresc să se debaraseze dar şi datele de contact.

Personalul Biroului Protecția Mediului din cadrul RASP Ploiești va emite Adeverința de
predare – primire a deșeurilor, care va fi utilizată de operator în procesul de ridicare a acestor deșeuri de la cetățeni.

Ploieştenii care au echipamente electrice şi electronice de mici dimensiuni le pot preda personal la Centrul Municipal de colectare din strada Ciprian Porumbescu. Şi aceştia vor fi înscrişi automat la tombolă şi pot câştiga unul din premiile puse la bătaie.

Ultima campanie de acest gen s-a desfăşurat în primăvară, în perioada  27 – 31 martie 2017. Valorarea totală a premiilor a fost atunci tot de 2.000 RON.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor