logo
RNTV Live

Proiecte de maximă importanţă pentru Câmpina, uitate prin sertare de fosta administraţie. Noul primar pune STOP declinului

Alin Moldoveanu prima campina
Mihai Constantinescu

Mai multe proiecte de maximă importanţă pentru Câmpina au fost uitate prin sertare de fosta administraţie, condamnând oraşul la declin.

Noul primar, Alin Moldoveanu. a găsit peste 20 de astfel de proiecte abandonate prin sertarele birourilor Primăriei.

Fie că vorbim de reabilitarea zonei de agrement Fântâna cu Cireși, de modernizarea Bulevardului Carol I sau de realizarea unei parcări supraetajate, niciunul dintre aceste proiecte nu au ajuns să fie realizate, deşi municipiul s-ar fi putut dezvolta câte puţin an de an.

”Am gasit documente din 2015, chiar și din 2011, și când spun asta mă refer chiar la proiectare, care stăteau acolo. Sunt niște bani care au fost cheltuiți din bugetul local fără finalizare, nici măcar nu au fost depuse către o sursă de finanțare, fie bugetară, fie extrabugetară”, a precizat Alin Moldoveanu în cadrul primei declarații de presă după ce a preluat mandatul de primar al municipiului Câmpina.

Potrivit noului primar, Alin Moldoveanu, fosta administraţie a cheltuit în van bani de la buget şi pentru proiectul ”Modernizare zona de agrement Fântâna cu Cireși”, proiect în valoare de 2.793.794 lei, ce ulterior a fost abandonat, nu inainte de a se chletui nişte fonduri pe studiul de fezabilitate. în 2010. De menţionat este că în tot acest timp de nepăsare totală, zona de agrement a devenit o ruină.

Valoarea totală a acestor proiecte abandonate este de 33.916.054 lei.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/adolescentadin-campina-este-de…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/imagini-cutremuratoare-cu…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/covid-19-a-lovit-puternic-in…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

sursa ziarulincomod.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor