logo
RNTV Live

Fondurile europene, singura soluție pentru modernizarea Pieței Centrale/VIDEO

Dumitrescu Vlad

Fondurile europene reprezintă singura soluție pe care autoritățile locale ploiește o au pentru a moderniza Pieța Centrală din Ploiești.

Conducerea SC Hale și Piețe SA speră ca în viitorul apropiat să construiască o nouă Piață Centrală cu fonduri europene.  De altfel, investiții ar urma să aibă loc atât în toate piețele din municipiu, cât și în Halele Centrale.

Celebrul proiect de modernizare a platoului Halelor Centrale şi construire a unei pieţe agroalimentare moderne ar putea fi implementat din fonduri europene, în viitoarea sesiune de finanţare.

Consiliul Local a adoptat o hotărâre privind participarea municipiului în cadrul viitorului Program Operaţional Regional cu un proiect de construire şi dotare a pieţei centrale.

De altfel, toate piețele din Ploiești trebuie modernizate. Noua conducere a societății estimează că investițiile se ridică undeva la aproape 1 milion de lei pentru fiecare piață, fonduri de care nu dispune momentan.

O cerere de finanțare din fonduri europene a fost depusă și pentru reabilitarea clădirii Halelor Centrale.

Cererea de finanţare pentru reabilitarea Pieței Centrale ar urma să fie depusă în cadrul Priorităţii 6, O regiune atractivă, din cadrul POR Sud Muntenia 2021-2027.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor