logo
RNTV Live

Managerul McDonald’s Ploiești Nord primește o recunoaștere internațională. Ce beneficii va avea?

Foto Monica Marișoiu
Daniel

Cei mai buni 1% dintre managerii de restaurante McDonald’s din peste 70 de țări sunt premiați anual cu distincția Ray Kroc, care celebrează realizările liderilor care își inspiră echipele și obțin rezultate extraordinare în unitățile pe care le coordonează. Un astfel de exemplu este și Monica Marișoiu, managerul restaurantului McDonald’s Ploiești Nord, care se numără printre cei 380 de manageri de restaurant McDonald’s din întreaga lume care au câștigat prestigiosul premiu.

Pentru că Monica a fost nominalizată în urma rezultatelor și a modului eficient în care conduce restaurantul din Ploiești Nord, aceasta va avea parte, anul viitor, de o vizită specială în Orlando, Florida, pentru decernarea trofeului. În cadrul evenimentelor exclusiviste care îi vor reuni pe toți managerii premiați, aceasta îi va cunoaște pe liderii globali McDonald’s și va beneficia, timp de o săptămână, de un program gândit special pentru sărbătorirea reușitei, pentru crearea de noi conexiuni și pentru relaxare. De asemenea, aceasta va beneficia și de un important bonus financiar.

Prin astfel de acțiuni, McDonald’s își reafirmă angajamentul de a răsplăti rezultatele remarcabile ale angajaților săi și de a stimula angajarea pentru a ajuta oamenii să dobândească abilitățile și experiența de care au nevoie pentru a progresa în carieră. Totodată, McDonald’s oferă oportunități de dezvoltare și promovare în interiorul companiei, astfel că aproximativ 90% dintre managerii de restaurante și-au început cariera ca membri crew.

Premiul poartă numele fondatorului McDonald’s, Ray Kroc, și a fost oferit pentru prima dată în 1999, în Statele Unite ale Americii. Acesta a continuat să fie acordat la nivel mondial pentru a recunoaște meritele managerilor de restaurante, cei care au un rol esențial în asigurarea celei mai bune experiențe posibile atât pentru clienții care trec pragul unităților respective, cât și pentru echipele pe care le motivează în fiecare zi.

Detalii suplimentare despre oportunitățile profesionale din cadrul McDonald’s și multe alte informații despre beneficii și procesul de angajare, puteți afla accesând www.mcdonalds.ro/cariera.

COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor