Direcția Silvică Prahova a pregătit cei mai frumoși și ieftini brazi pentru Crăciunul din acest an. Unul de patru metri costă puțin peste 80 de lei

brazi
Erika Stoica

Fie că se păstrează tradiția de a împodobi bradul în Ajun de Crăciun, adică pe 24 decembrie, fie că se împodobește mai devreme, cel mai bun loc de unde se pot cumpăra pomi de Crăciun rămane și anul acesta la Direcția Silvică Prahova.

Oferta din acest an este extrem de bogată si a fost concepută în așa fel încat să satisfacă orice dorință. De aici se pot cumpăra brazi sau molizi de înalțimile care se potrivesc perfect locului unde urmează să fie împodobiți, plus că vă veți putea bucura de prospețime pentru mult timp. Aceștia nu au fost tăiați cu mult timp înainte de perioada sărbătorilor. Mai mult, cei care vor pom netăiat, pot alege din oferta la ghiveci, o adevărată investiție pe viitor.

Prețul lor se reflectă în inăltimea dorită. Concret, prețul pornește de la 29, 75 de lei pentru un brad cu înălțimea de 0,7- 1,4 metri și ajunge la 83,3 lei pentru unul de patru metri. Cei care doresc brazi uriași, care au înalțimea ce ajunge la 15 metri vor plăti 1.785 de lei.

Persoanele care preferă specia molid, trebuie să știe că prețul pornește de la 17,85 pentru cei cu înăltimea de 1,30 metri. Pentru cei foarte înalți, de 10-15 metri, prețul ajunge la 1.785 de lei.

Prețul unui brad la ghiveci pornește de la 178, 5 lei.

Pentru comenzi de pomi din pepinierele proprii ale Direcției Silvice Prahova, cumpărătorii pot apela numărul de telefon 0244. 597.846.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

COREP 07 SRL - Firma de constructiiblejoigratielanovacgristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor