logo
RNTV Live

Mama copiilor căzuţi de la etajul zece făcea LIVE pe Facebook, în timp ce ei se prăpădeau/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Mama copiilor căzuţi de la etajul zece făcea LIVE pe Facebook, în timp ce ei se prăpădeau.

Doi copilaşi au murit aseară după ce au căzut de la etajul zece al unui bloc de pe strada Republicii din Ploieşti. În tot acest timp, mama lor făcea LIVE pe Facebook. într-o altă cameră.

Se pare că în timpul zilei, cei doi ar mai fi ajuns în dreptul geamului de unde ar fi aruncat diverse obiecte, fără ca mama să bage de seamă cât de periculos este pentru ei să fie lăsaţi nesupravegheaţi.

Spre seară, gemenii, fetiţa şi un băieţelul de doi ani şi o lună, s-au urcat pe masa din dreptul geamului şi au căzut în gol. Nu au avut nicio şansă de supravieţuire. În tot acest timp, mama işi vedea de transmisiunea live, alături de un alt copil mai mare.

Potrivit unor surse, se pare că mama era extrem de violentă cu cei mici. Erau bătuţi şi că nu avea grijă de ei. Ar fi stat cu ei inițial la țară, în Drăgăneşti, dar pentru că nu aveau curent electric și reprezentanţii Protectiei Copilului Prahova au amenințat că îi ia, femeie s-au mutat în Ploiești.

Aceleaşi surse susţin că femeie se prostitua.

În acest moment, mama copiilor este internată la Psihiatrie! Este în stare de soc!

Vom reveni

Vezi şi şirea iniţială

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/exclusiv-cine-este-evadatul-de…/

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor