logo
RNTV Live

MallMărțișor: Între 1 și 8 martie, Ploiești Shopping City sărbătorește Luna Femeii cu premii surpriză instant

600x900px
Mihai Constantinescu

Între 1 și 8 martie, pentru a sărbători venirea primăverii și Luna Femeii, Ploiești Shopping City a pregătit MallMărțișor, un calendar online cu surprize instant zilnice.

Pentru a participa la MallMărțișor, trebuie urmați 3 pași simpli:

1.            Se accesează pagina https://www.ploiestishoppingcity.ro/mall-martisor/ în fiecare zi  a campaniei;

2.            Se completează formularul de înscriere;

3.            Se accesează ziua curentă din calendar.

Momentele norocoase ale fiecărei zile aduc premii instant din partea brand-urile partenere Ploiești Shopping City: Florăria Siati, Doctor Fiterman, Salamander, Intersport, Meli Melo, Prăjituria Moft, Marionnaud, Heidi, Starbucks, Sabon, OPTIblu, Optiplaza,

Pentru a intra în posesia premiului, câștigătoarele trebuie să se prezinte cu e-mailul de confirmare a premiului la Info Point Ploiești Shopping City, în termenul indicat în regulament.

Pentru sănătatea și siguranța vizitatorilor și o experiență de #ShoppingÎnSiguranță, Ploiești Shopping City implementat o serie de măsuri de distanțare fizică și igienă de prevenire a răspândirii COVID-19, în linie cu recomandările autorităților.

Mai multe detalii despre campanie pe https://www.ploiestishoppingcity.ro/, pagina de Instagram  și pe pagina de Facebook.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor