logo
RNTV Live

Mâine, meci de 5 stele la „Olimpia”!

20161022_175923_resized
Cristian Anghelescu

Tricolorul LMV Ploieşti, lider în Divizia A1, va încerca să-şi continue parcursul perfect din debutul sezonului, întâlnind, mâine seară, de la ora 17:00, în Sala „Olimpia”, pe vicecampioana şi câştigătoarea Cupei României din sezonul trecut – Volei Municipal Zalău.

Jucătorii pregătiţi de Sergiu Stancu şi Mădălin Marinescu au ajuns pe primul loc în clasamentul campionatului, la finalul etapei trecute, rămânând singura echipă din competiţie cu punctaj maxim (12 puncte) în urma disputării a patru etape.

De partea cealaltă, Volei Municipal Zalău, echipă antrenată de Marian Constantin şi Bogdan Nicolae, se află pe poziţia a treia a clasamentului, fiind una dintre cele trei formaţii cu câte zece puncte acumulate până acum, alături de Arcada Galaţi (locul 2) şi Steaua Bucureşti (locul 4).

Astfel, în meciul vedetă al etapei se vor întâlni, la Ploieşti, două echipe neînvinse până acum, însă formaţia sălăjeană a câştigat de două ori în tiebreak, în deplasare cu Ştiinţa Explorări Baia Mare şi pe teren propriu, chiar în etapa trecută, cu Steaua Bucureşti.

În celelalte două meciuri, ambele disputate pe teren propriu, Volei Municipal Zalău a învins în trei seturi pe Ştiinţa Bacău, respectiv pe SCM U Craiova, în reeditarea finalei din campionatul precedent.

Tricolorul LMV a cedat doar trei seturi în cele patru partide disputate până acum în campionat, învingând, pe teren propriu, pe Volei Club Caransebeş şi pe Ştiinţa Bacău, ambele meciuri încheiate cu scorul de 3:1, iar în deplasare a dispus de VCM LPS Piatra Neamţ, scor 3:0, şi de Ştiinţa Explorări Baia Mare, în runda precedentă, scor 3:1.

Debutul ca antrenor al fostului internaţional român Sergiu Stancu a fost completat de succesul din faza I a Cupei României, din startul sezonului, cu Ştiinţa Bacău, în deplasare, scor 3:1. Astfel, Tricolorul LMV are o serie de cinci victorii din tot atâtea posibile în trei sau patru seturi.

În meciurile directe dintre Tricolorul LMV şi Volei Municipal Zalău, disputate în sezonul trecut, ploieştenii au cedat pe teren propriu, meci organizat la Sala „Olimpia”, scor 1:3 (23:25, 25:20, 11:25, 21:25), însă au luat un punct în duelul din deplasare, pierzând cu scorul de 2:3 (29:27, 10:25, 12:25, 25:19, 8:15).

Meciul de mâine va fi arbitrat de Nicolae Marin şi Florin Dimachi – amândoi din Galaţi, iar ca observator FRV a fost delegat Mihai Vlădescu, din Braşov.

În cadrul etapei mai sunt programate, tot mâine, următoarele meciuri:

Universitatea Cluj – VCM LPS Piatra Neamţ, ora 15:30

Unirea Dej – Ştiinţa Bacău, ora 17:00

CSM Bucureşti – Volei Club Caransebeş, ora 17:00

Ştiinţa Explorări Baia Mare – Arcada Galaţi, ora 18:00

Steaua Bucureşti – SCM U Craiova, ora 19:00

sursa: tricolorullmvploiesti

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor