logo
RNTV Live

Mai mulţi ploieşteni, păcăliţi ca nişte copii. Poţi urma chiar TU

Mai mulţi ploieşteni, păcăliţi ca nişte copii. .Atenţie cui deschideţi uşa! Mai mulţi ploieşteni au fost păcăliţi de infractori/ sursa foto Ziare.com
Mihai Constantinescu

Atenţie cui deschideţi uşa! Mai mulţi ploieşteni au fost păcăliţi de o infractoare cu tupeu

Tupeul infractorilor nu cunoaşte limite! Mai mulţi ploieşteni, păcăliţi ca nişte copii de către o femeie care s-a dat drept angajat de la Electrica. A reuşit să înşele cel puţin 12 persoane cu sume între 500 și 1.700 de lei. Sub pretextul unei verificări a contorului de consum sau a instalației, aceasta pătrundea în locuinţele victimelor şi sustrăgea diferite sume de bani.

Mai mulţi ploieşteni, păcăliţi ca nişte copii de către o falsă angajată de la Electrica. Probabil înşelăciunile ar fi continuat dacă oamenii legii nu ar fi prins-o în flagrant.

Femeia de 28 de ani tocmai încerca să pătrundă în locuința unei bătrâne de 88 de ani, sub acelaşi pretext deja încercat şi pe alte victime. A fost arestată preventiv.

Cum acţiona “angajata” de la Electrica

Cea în cauză mai este bănuită că, începând cu luna iunie a acestui an, ar mai fi săvârșit, în municipiul Ploiești, infracțiuni de furt din locuință în formă continuată (10 acte materiale), precum și înșelăciune în formă continuată (două acte materiale).

În urma cercetărilor, a rezultat că persoana bănuită s-ar fi prezentat ca fiind angajată la o societate de utilității publice. Astfel, aceasta, sub pretextul unei verificări a contorului de consum sau a instalației, ar fi solicitat accesul în locuință, în vederea sustragerii de sume bani.

De asemenea, una din metodele utilizate de aceasta ar face referire la faptul că victimelor  li s-ar fi solicitat o factură de consum a utilităților, spunându-li-se că au plătit mai mult și trebuie să li se returneze bani. Astfel, presupusa angajată înmâna acestora o bancnotă de valoare mare, solicitând rest, cu scopul de a depista locul unde vitimele ș-ar putea ține banii.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/prahovenii-terorizati-de-electrica-sesizari-nerezolvate-de-luni-de-zile/

Sumele cu care ar fi prejudiciat părțile vătămate se încadrează între 500 și 1.700 de lei.

Cine este femeia care a profitat de naivitatea oamenilor

Cea care a profitat de naivitatea oamenilor se numeşte Ion Elena Florentina şi are 28 de ani. Acesta a mai fost condamnată pentru fapte similare. Anul trecut,într-un dosar

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/cum-isi-bate-joc-electrica-de-o-localitate-prahoveana-oamenii-au-ajuns-la-capatul-rabdarii/

instrumentat de poliţiştii ploieşteni, pentru fapte similare, a reuşit să se împace cu toate victimele, mai puţin cu una. Acesta din urmă, în vârstă de 90 de ani a decedat între timp. Pentru acea faptă a făcut 6 luni de închisoare. A fost eliberată în luna aprilie. Nu după mult timp a revenit la vechile “îndeletniciri”: înşelatul oamenilor.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/prahoveni-pacaliti-prin-metodaaccidentul/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor