logo
RNTV Live

Prahovenii, terorizați de Electrica! Sesizări nerezolvate de luni de zile!

Prahovenii, terorizați de Electrica! Sesizări nerezolvate de luni de zile!
Ciprian Radu

Prahovenii, terorizați de Electrica

Prahovenii din mai multe localități s-au plâns de aceleași probleme, după ce Republika News a publicat articolul despre căderile de tensiune de la Blejoi. Prahovenii, terorizați de Electrica!

Din reacțiile oamenilor la materialul publicat de Republika News reiese că zona afectată de căderile de tensiune este mult mai mare!

Și că, la fel ca la Blejoi, problemele persistă de luni de zile. Asta, în ciuda nenumăratelor sesizări făcute de clienții Electrica.

Fiind o problemă instalată de atât timp pe o arie atât de mare în rețea, ne-am gândi că societatea muncește din greu să remedieze situația.

Lipsă de respect

Se pare că nu este deloc așa! oamenii primesc, mereu, aceleași răspunsuri seci la sesizările făcute. Rețeaua e suprasolicitată. Evident, nu se spune și că Electrica, societatea care percepe tarife enorme pentru branșare și proiecte, nu a respectat criterii elementare ale dezvoltării și nu a investit în rețea!

Este vorba, până la urmă, de lipsă de respect pentru clienți. Pentru prahovenii care dau fuga să-și plătească facturile de cum le primesc! Și care, după cum se vede, au ajuns bătaia de joc a furnizorului de energie electrică.

Iată câteva dintre comentariile cititorilor la articolul Cum își bate joc Electrica de o localitate prahoveană. Oamenii au ajuns la capătul răbdării   

………………………………………………………………………………………….

*Acelasi lucru se intampla si in comuna Salciile-Prahova, situatie care persista de luni de zile, ne este teama pentru aparatele electrice. Tot am sperat ca se rezolva caci oamenii fac destule sesizari. Dupa cate am inteles reteaua pica in toata comuna. Eu nu locuiesc in comuna dar merg des la parintii mei si stau pe acolo cateva zile, se intampla intreruperea retelei electrice chiar si de cateva ori pe zi. De multe ori functioneaza intermitent, se inchide, se deschide. Eu personal nu am facut nici o sesizare caci nu locuiesc acolo iar parintii mei sunt persoane varstnice. M-am gandit si eu sa fac o sesizare in cele din urma, caci mi-e tema pentru aparatele electrice iar de multe ori ramanem si fara apa.

……………………………………………………………………………………………………

*Acelasi lucru se intampla si la Cocosesti vecin cu Blejoiul ,banuiesc ca suntem alimentati din acelasi “mic” transformator

………………………………………………………………………………………………

*Pe bune,doar acolo?In bucov se intampla de mai multe ori pe saptamana nu doar pe luna.Am facut sesizari peste sesizari si mi se spune ca e de la vegetatie….problema e ca si daca ma mut de la ei tot aceeasi infrastructura avem deci tot asa se intampla.Se stie ca reteaua este suprasolicitata.

……………………………………………………………………………………..

*In Plopeni oras , a facut dezastru , centrale , masini de spalat , televizoare si interfoane , prapad !

…………………………………………………………………………………………

*Treceti si prin Bucov sa vedeti ca sunt si 2 pene de curent pe zi. Ei le numesc avarii …. pai daca carpesti cablurile si transformatoarele cu lita din 1964 cum dracu sa nu ai avarii. Nu au nici un pic de rusine …

………………………………………………………………………………………………

*dintr-o localitate…? Eronat! Eu locuiesc in Paulesti si situatia este identica. Explicatiile aceleasi. Intrebarea care se naste la raspunsul lor privind “incarcatura mare din retea aferenta constructiilor numeroase” este urmatoarea: cine a dat aviz de racordare? Daca tu, firma profesionista ce esti, apreciezi acest lucru, de ce avizezi? Daca vrei profit gaseste o solutie pe masura. Chestia cu 1000 de intreruperi pe an este chiar amuzanta. Dupa mintea lor ar trebui sa existe aproximativ 3 intreruperi zilnice. Sa fim seriosi!!! Sunt curioasa unde apare reglementarea asta. In contract in niciun caz. N-ar trebui?

……………………………………………………………………………………………

*Si la Fulga este mai rau
bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor