logo
RNTV Live

Mai multe trenuri au ajuns astăzi cu mari întârzieri în Gara de Nord. Vezi care a fost cauza

Gara de Nord Şapte trenuri au circulat cu întârziere/ foto cu caracter ilustrativ
Mihai Constantinescu

Şapte trenuri au circulat cu întârziere

Călătorii care s-au grăbit au avut o surpriză în această dimineaţă. Mai multe trenuri au ajuns cu mari întârzieri în Gara de Nord. De vină, pentru situaţia creată, a fost un panou de comandă defect.

De întârzierile garniturilor au fost afectaţi călătorii a şapte trenuri. Situaţia a fost provocată de verificările efectuate, pe ambele fire de circulație, de echipele feroviare pe segmentul de cale ferată Brazi-Ploiești Vest (10 kilometri), după ce pe panoul de comandă din dispecerat această secțiune apărea ocupată (era colorată în roșu), notează agerpres.ro.

“Echipele feroviare intervin la această oră pe segmentul de cale ferată Brazi-Ploiești Vest (10 km) pentru verificarea componentelor infrastructurii feroviare, pe ambele fire de circulație. Până la finalizarea verificărilor pe secțiunile ocupate, circulația trenurilor se desfășoară în condiții speciale, de tip cale liberă, sub atenta supraveghere a personalului feroviar care dirijează traficul pe bază de comandă telefonică. Trenurile de călători care tranzitează zona Brazi — Ploiești Vest vor înregistra întârzieri la sosire și la plecare din stații, deoarece pe toată perioada intervenției se diminuează capacitatea secțiilor de circulație și se prelungesc timpii de mers”, au precizat pentru Agerpes, reprezentanții CFR SA.

Cele mai mari întârzieri au fost de 45 de minute, iar cele mai mici de câte 5 minute.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor