Una dintre cele celebre jachete din piele purtate de Michael Jackson a fost cumpărată la o licitație pentru o sumă impresionantă de peste 300.000 de dolari.

OIP
Constantin Corina

Celebra jachetă din piele purtată de Michael Jackson a fost dată la o licitație pentru suma impresionantă de peste 300.000 de dolari.

Artistul a purtat jacheta în 1984, într-o reclamă pentru o celebră companie de băuturi răcoritoare.

Această remarcabilă piesă vestimentară a fost inclusă într-o colecție de peste 200 de articole muzicale vândute sâmbătă, la Londra. Printre acestea s-a numărat și o jachetă aparținând lui George Michael, achiziționată cu suma de 155.000 de dolari. Alte obiecte notabile din această licitație au inclus o perucă aparținând lui Amy Winehouse, precum și articole asociate cu artiști de legendă precum Elvis Presley, trupele Queen, Beatles sau AC/DC. Această licitație a reprezentat o oportunitate deosebită pentru colecționari și fani deopotrivă de a dobândi piese autentice legate de istoria muzicii și artiștii lor preferați.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

COREP 07 SRL - Firma de constructiiblejoigratielanovacgristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor