logo
RNTV Live

VIDEO/ O prahoveancă are mari șanse să câștige Vocea României

Amalia Uruc la Vocea României
Daniel Costache

Amalia Uruc merge mai departe

“Bulgărele de energie”, așa cum o numește Loredana, a reușit să ii convingă nu doar pe cei patru jurați de la Vocea Romaniei, dar si publicul telespectator care a votat-o in prima gală live.

Talentată, cu o voce puternică și plină de energie, prahoveanca Amalia Uruc continuă să impresioneze prin fiecare SHOW pe care îl face la cel mai mare spectacol de talente.

Evoluția aceasteia a fost vizibilă și seara trecută când a interpretat piesa Elle King – Ex’s & Oh’s . Chiar daca Smiley nu și-a putut lua ochii de la fetele sexy din balet , Despot recunoscut că el a fost fascinat de  vocea Amaliei și nu a putut să iși deslipească ochii de la ea pe tot parcursul piesei.

Toate calitățile unei artiste complete

A cantat, a dansat si a transmis buna dispozitie! Amalia a avut o interpretare exploziva si a demonstrat ca are toate calitatile unei artiste desavarsite. Chiar înainte de interpretare a recunoscut că simte că va câțtiga marele trofeu.

După spectacol, Amalia Uruc a fost LIVE pe facebook pentru a le mulțumi susținătorilor

 

 

Imagini de la marele spectacol:

https://www.youtube.com/watch?v=tK_Qbg9a1FQ

 

Amalia Uruc este din Mizil și este foarte cunoscută pentru calitățile sale vocale. A muncit pentru fiecare etapă, iar visul ei cel mare este să devină vedetă internațională. Visul ei prinde deja contur, așa că RepublikaNEWS îi dorește mult succes în continuare.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor