VIDEO/ O prahoveancă are mari șanse să câștige Vocea României

Amalia Uruc la Vocea României

Amalia Uruc merge mai departe

“Bulgărele de energie”, așa cum o numește Loredana, a reușit să ii convingă nu doar pe cei patru jurați de la Vocea Romaniei, dar si publicul telespectator care a votat-o in prima gală live.

Talentată, cu o voce puternică și plină de energie, prahoveanca Amalia Uruc continuă să impresioneze prin fiecare SHOW pe care îl face la cel mai mare spectacol de talente.

Evoluția aceasteia a fost vizibilă și seara trecută când a interpretat piesa Elle King – Ex’s & Oh’s . Chiar daca Smiley nu și-a putut lua ochii de la fetele sexy din balet , Despot recunoscut că el a fost fascinat de  vocea Amaliei și nu a putut să iși deslipească ochii de la ea pe tot parcursul piesei.

Toate calitățile unei artiste complete

A cantat, a dansat si a transmis buna dispozitie! Amalia a avut o interpretare exploziva si a demonstrat ca are toate calitatile unei artiste desavarsite. Chiar înainte de interpretare a recunoscut că simte că va câțtiga marele trofeu.

După spectacol, Amalia Uruc a fost LIVE pe facebook pentru a le mulțumi susținătorilor

 

 

Imagini de la marele spectacol:

 

Amalia Uruc este din Mizil și este foarte cunoscută pentru calitățile sale vocale. A muncit pentru fiecare etapă, iar visul ei cel mare este să devină vedetă internațională. Visul ei prinde deja contur, așa că RepublikaNEWS îi dorește mult succes în continuare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here