logo
RNTV Live

Mai multe licee se închid după dezastrul de la BAC. Vezi care sunt

Mai multe licee se închid după dezastrul de la BAC. Vezi care sunt/ sursa foto comunitate desprecopii.ro
Mihai Constantinescu

Liceele cu promovabilitate ZERO, desfiinţate

După dezastrul de la BACALAUREAT, se pun lacăte pe uşi. Asta intenţionează să facă Ministrul Educaţiei, Liviu Pop. Este vorba despre zece unităţi de învăţământ din ţară care au cursuri atât la clasele I-VIII, cât şi la nivelul liceal şi care au înregistrat un procent de promovabilitate zero la actuala sesiune e examenului de bacalaureat. Pe lista neagră se află şi trei licee din Prahova.

Mai multe licee se închid şi în Prahova. În trei dintre ele niciun elev care a susţinut examenul de Bacalaureat nu a fost declarat admis. Este vorba despre: Liceul Tehnologic din Ceraşu, Liceul Tehnologic din Sângeru şi de Liceul Tehnologic din Bălţeşti.

Care este situaţia din cele trei licee

La Liceul Tehnologic din Ceraşu, din cei patru elevi care au dat probele, niciunul nu a promovat. Situaţia este asemănătoare şi la cel din Bălţeşti. Aici tot patru elevi au  susţinut examenele şi nici unul nu a promovat. La Liceul Tehnologic din Sângeru un singur elev a susţinut examenul, dar nici el nu a avut mai mult noroc. Aceasta a fost declarat respins după ce a luat 4.25 la Limba şi Literatura Română, 1.75 la Matematică şi 2.8 la Biologie vegetală şi animală, notează Telegrama.ro

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/viata-unui-absolvent-franta/

În Prahova, rata de promovabilitate la Bacalaureat, înainte de contestaţii, este de aproximativ 77%. Cea mai bună rată de promovabilitate s-a obţinut la Colegiul Militar ”Dimitrie Cantemir” din Breaza (100%), urmat de Colegiul ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina, cu 99.44%.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

sursa telegrama.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor