logo
RNTV Live

Viaţa unui absolvent de liceu din Ploieşti, frântă prea devreme

Un tânăr absolvent  al Liceului „Elie Radu” din Ploieşti. mort în accident rutier/ sursa foto ziarulincomod.ro
Mihai Constantinescu

Un tânăr absolvent  al Liceului „Elie Radu” din Ploieşti. mort în accident rutier

Viaţa unui absolvent al Liceului „Elie Radu” din Ploieşti, frântă prea devreme. Colegii şi profesorii sunt pur şi simplu răpuşi de durere. S-a stins cu două zile înainte de a afla rezultatul de la examenul maturităţii.

Viaţa unui absolvent de liceu a fost curmată mult prea devreme. Avea doar 19 ani. Sorin Mihai Panait, absolvent al Liceului “Elie Radu” tocmai terminase cu bine toate examenele de la Bacalaureat. Împreună cu tatăl său a decis să plece în vacanţă pentru câteva zile. Vroia să se relaxeze după atâta muncă. Nu ştia că va fi ultimul drum pe care îl va face în viaţă.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/absolventii-de-liceu-sau-facultate-pot-primi-lunar-bani-vezi-ce-suma-si-ce-conditii/

Accidentul în care Sorin și tatăl lui și-au pierdut viața s-a petrecut în data de 1 iulie, pe DN2 A, în județul Ialomița, în apropiere de localitatea Munteni Buzău. Maşina în care aceştia se aflau s-a izbit puternic de o cisternă care transporta azot lichid. Cei doi nu au avut nici o şasă să scape cu viaţă. Sorin a fost înmormântat alături de tatăl său.

Nu a mai apucat să afle  că media obţinută la examenul de bacalaureat a fost mare. A obţinut 8,48.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

sursa ziarulincomod.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor