logo
RNTV Live

Mădălin Mihailovici, discurs emoționant! Care este relația Petrolul-Veolia. Declarații în premieră!

Mădălin Mihailovici, discurs emoționant! Care este relația Petrolul-Veolia. Declarații în premieră!
Ciprian Radu

Mădălin Mihailovici, discurs emoționant!

Mădălin Mihailovici, CEO Veolia România, a susținut, în premieră, o conferință de presă de la intrarea in parteneriatul cu FC Petrolul. 

Mihailovici a fost cât se poate de tranșant și a explicat relația dintre grupul Veolia și simbolul Ploieștiului, Petrolul.

Mihailovici a declarat că, în primul rând, este un suporter al lupilor galbeni. Și, ca fan înfocat al grupării galben-albastre, a adus și dovezi. Biletele de la meciuri mari ale echipei ploieștene, cu mult înainte să se pună problema unui parteneriat între Petrolul și Veolia.

Cum ar fi jocurule cu CFR, din Cupa României, cu Vitesse Arnhem, cu Swansea, cu Dinamo, Steaua, etc.

CITEȘTE și Renaște baschetul ploieștean! Planurile lui Silviu Crângașu la CSM Ploiești

Mihailovici a spus, în premieră, că însuși vicepreședintele Veolia, la nivel mondial, a devenit foarte interesat de Petrolul. Și că, după fiecare meci, îl sună pentru a-l felicita.

CEO-ul Veolia România a subliniat faptul că între grupul care este numărul 1 mondial în domeniul energiei și FC Petrolul Ploiești există un parteneriat. Veolia nu este sponsor.

Și a punctat, pe bună dreptate, un aspect la care, probabil, nu mulți s-au gândit:

“Nu cred că există, cel puțin în România, dacă nu și în întreaga lume, o astfel de situație. Ca o echipă care activează la nivelul Ligii a IV-a să aiibă un parteneriat cu un număr 1 mondial!”

Declarații

Mihailovici a negat acuzațiile conform cărora ar fi intervenit în alcătuirea echipei sau că ar fi trimis SMS-uri către banca tehnică a ploieștenilor.

“Sunt ploieștean de-al dumneavostră. Și precizez acest lucru pentru că m-a întrebat cineva de unde am venit și cu ce scop la Petrolul… Sunt ploieștean. Echipa a dat rezultate numai în momentul în care s-a comportat ca o familie. În viața mea, nu am dat telefoane la banca tehnică. Nu este problema mea, nu mă pricep. Am considerat că trebuie să am în jurul meu oameni de calitate, în care să am încredere. Dacă am intrat în vestiar, am făcut-o să le spun jucătorilor să aibă încredere în ei, pentru că sunt cei mai buni. Întotdeauna, le voi cere determinare, nimic altceva. Iar suporterilor, le cer răbdare. E nevoie de timp pentru a avea rezultate.

Mi s-a spus că nu doresc să comunic, că nu există transparență. Am spus la început care sunt primii pași. Vă rog să verificați dacă au fost făcuți. Voi ieși din ce în ce mai rar în fața camerelor de filmare. Acum, suporterul transpus în managerul grupului Veolia va veghea ca Petrolul să aibă tot ce este necesar ca să facă performanță”, a spus Mădălin Mihailovici, la conferința de presă de vineri.

Mihailovici a reiterat obiectivele echipei pe termen scurt și mediu. Adică promovarea consecutivă până în Liga I, ocuparea unui loc eligibil pentru cupele europene și câștigarea Cupei României.

Accesați următoarele linkuri pentru a vedea discursul complet al lui Mădălin Mihailovici

https://www.facebook.com/republikanews/videos/1471148636255503/

 

https://www.facebook.com/republikanews/videos/1471140336256333/

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor