logo
RNTV Live

Renaște baschetul ploieștean! Planurile lui Silviu Crângașu la CSM Ploiești

Ciprian Radu

Renaște baschetul ploieștean!

Noul director de la CSM are planuri mari pentru a readuce baschetul ploieștean la un nivel acceptabil.

Readucerea baschetului la Ploiești se află printre prioritățile CSM Ploiești. Planul este formarea unuei echipe de seniori și înscrierea acesteia în liga secundă  Sau – cum spune noul director al CSM Ploiești, Silviu Crângașu – se va demonstra că echipa fantomă din baschetul ploieștean nu e fantomă!

“CSM-ul va avea o echipă de baschet la nivelul eşalonului secund, atât la băieţi, cât şi la fete.
Voi avea o întâlnire cu Cătălin Burlacu pentru a discuta pe tema formării unui lot în perspectiva participării în liga a 2-a. Vom vedea ce colaboratori va avea şi ce funcţie va ocupa el, discuţiile fiind pentru cea de antrenor-jucător”, declara, la începutul săptămânii, într-o conferință de presă, Silviu Crângașu.

Cel mai în măsură să se ocupe de noul proiect nu poate fi decât Cătălin Burlacu. Discuția despre care amintea Crângașu a avut loc. De fapt, cei doi se întâlneșsc frecvent pe tema echipei de baschet.

CITEȘTE și “Pasul la ofsaid” cu Silviu Crângașu

Burlacu va face de toate: va fi antrenor și jucător.

Luni expiră perioada de transferuri. Nume grele sunt vehiculate ca urmând să facă parte din noul proiect. Cel mai titrat baschetbalist în activitate, Levi Szijarto ar putea reveni la Ploiești. La fel și Adrian Tudor, sportiv care a evoluat, de asemenea, la CSU Asesoft! 

Echipa va fi înscrisă în campionatul ligii secunde.

Ploieștiul vine după o pauză de un an la baschet seniori. În 2016, echipa abia promovată a fost dizolvată, după ce direcția economică a Primăriei Ploiești a blocat plățile.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor