logo
RNTV Live

Cele mai tari bancuri despre Dragnea şi ordonanţa de la ceas de seară

16522693_10210779430975828_1422494944_n
Raluca Eparu

Nu se mai fac bancuri bune de pe vremea lui Ceauşescu, spun cei în vârstă. Nu este chiar aşa, pentru că românul înainte de a face orice, râde şi înainte de a ieşi în stradă scoate un banc despre orice situaţie care îl supără. Nu e de mirare că internetul este plin de glume despre Dragnea şi ordonanţa privitoare la graţiere. Noi am adunat câteva dintre ele. Haioase sau cu umor negru, bancurile românilor mai descreţesc un pic frunţile.

“Dragnea merge să “consulte” o clarvăzătoare. Clarvăzătoarea, foarte concentrată, închide ochii şi îi spune: – Vă văd trecând pe un bulevard foarte mare, într-o maşină decapotabilă şi lumea strigând de bucurie. Dragnea zâmbeşte şi o întreabă: – Deci, mulţimea este fericită? – Da, ca niciodată! – Şi oamenii aleargă după maşină? – Da, alearga în jurul maşinii, ca nebunii. Poliţiei îi este foarte dificil să facă loc maşinii. – Sunt şi oameni care poartă drapele? – Da, drapele şi bannere cu cuvinte de speranţă pentru un viitor mai bun. – Chiar aşa? Şi oamenii strigă, cântă? – Da, oamenii strigă fraze de speranţă: “Oh! De-acum încolo totul va fi mai bine!!! Poporul este în sărbătoare. – Şi eu, eu cum reacţionez la toate astea? – Nu pot să văd! – Nu? De ce? – Coşciugul este închis.”

“Un cimitir la miez de noapte… Doi morți stăteau la palavre, iar deodata aud pași si voci… Unul dintre morți se sperie si incepe sa tremure… – Stai calm… Nu te speria… E Darius… A venit sa-si ia spaga… Nu are treaba cu noi, il liniștește celălalt. – Ce bine… M-am linistit! Am crezut ca e Dragnea… Si ca a venit din nou sa ne scoată la vot…”

“Care e diferența dintre Dragnea și Ceaușescu? R: Ceasescu a mai făcut și câteva lucruri bune”.

“Teleormăneanul nu moare, el se transformă în votant.”

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor