logo
RNTV Live

Lupii Galbeni plătesc cu propriul salariu rezultatele slabe

petrolul cu balotesti1
Mihai Constantinescu

Lupii Galbeni plătesc cu propriul salariu rezultatele slabe. Ca urmare a rezultatelor slabe înregistrate de echipă,  față de obiectivele setate și asumate la începutul Campionatului, Clubul Petrolul Ploiești anunță reținerea a 50% din salariul tuturor jucătorilor și a primelor de joc în integralitatea lor, până la clasarea și menținerea echipei Petrolul Ploiesti pe locul 4 al clasamentului Ligii secunde.

Clubul Petrolul Ploiești anunță măsuri extraordinare ca urmare a evoluției slabe a Lupilor Galbeni prin reducerea salariului lunar cu 50% și a primelor de joc în integralitatea lor, până la clasarea pe locul 4. Drepturile salariale vor fi plătite retroactiv în momentul în care echipa se va clasa și se va menține cel puțin pe locul 4 în clasament.

Măsurile de penalizare intră în vigoare cu salariul aferent lunii octombrie.

Calificarea în prima liga a campionatului de fotbal rămâne un obiectiv care nu este negociabil, iar asumarea colectiva a acestei ținte trebuie să ne ghideze zilnic în comportamentul nostru.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor