logo
RNTV Live

Ce părere aveți? Șeful Jandarmeriei, primele declarații după incidente!

sebastian cucos
Ciprian Radu

Șeful Jandarmeriei, primele declarații după incidente

Șeful Jandarmeriei, colonelul Sebastian Cucoș, a făcut marți o declarație de presă fără a răspunde la vreo întrebare a jurnaliștilor. 

„Colegii mei vă asigur că și-au făcut datoria. Dacă există unul sau mai mulți vinovați, aceasta se va investiga, avem o justiţie care îşi face treaba şi sper să şi o facă cu prisosinţă. Suntem în an Centenar, să ne așezăm la calm, moderație, înțelegere. Jandarmii ăștia care au umplut tot netul sunt aceiași care au intervenit la inundații și care i-au scos pe oameni din zăpadă. Am văzut polarizări diferite, prea ne-am învrăjbit român contra român prea ne-am amărât. Cei care au greşit vor plăti, sunt institutiţii care fac asta, să le lăsăm să îşi facă treaba, să ne facem treaba. Sunt polarizări despre mine – că îmi dau demisia, că voi fi judecat, că voi fi omorât cu pietre… Am absolvit un examen pentru conducerea Jandarmeriei, este necesar avizul CSAT, durează, nu fac decât să aştept ca acest parcurs să se încheie. Vă asigur că oamenii în uniformă îşi merită respectul nostru şi al dvs”, a declarat șeful Jandarmeriei.

Mandatul lui Sebastian Cucoș în fruntea Jandarmeriei era interimar și expiră marți. Administraţia prezidenţială a anunţat că CSAT va lua o decizie cu privire la numirea lui Sebastian Cucoş la conducerea Jandarmeriei după finalizarea anchetei privind violenţele din Piaţa Victoriei, din data de 10 august.

Digi 24

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor