logo
RNTV Live

De la fântâna din Centru, la bazinul Vega. Surpriză neplăcută la 10 zile de la deschidere

De la fântâna din Centru, la bazinul Vega
Ciprian Radu

De la fântâna din Centru, la bazinul Vega

Redeschiderea bazinului Vega a readus pe linia de plutire înotul ploieștean! Bucuria sportivilor este mare! La fel și surpriza pe care am avut-o când am intrat în clădire!

La o lună de la recepție, plantele ornamentale au dispărut. Au apărut, în schimb, flori de mucegai pe pereți!

Din fântână, înapoi în bazin! Timp de 10 luni, copiii de la CSM Ploiești au înotat în piscinele private. Ba chiar și în fântâna din centrul orașului, în semn de protest, atunci când au fost blocate plățile pentru  CSM.

Redeschiderea bazinului Vega a readus pe linia de plutire înotul ploieștean! Fosta campioană mondială și europeană Tamara Costache își poate pregăti acum copiii pentru performanță.

Lucrările de reabilitate a bazinului au fost recepționate la finalul lunii septembrie. O anchetă Republika News a dezvăluit însă o mulțime de nereguli. Administrația bazinului și firma care s-a ocupat de lucrări au fost nevoite să facă reparațiile necesare.

CITEȘTE și VIDEO/Jaf pe bani publici la Bazinul Vega! Dezvăluiri incredibile filmate cu camera ascunsă

Acum, la nici o lună de la deschiderea bazinului,  pereții sunt împânziți de mucegai!

Chiar dacă lucrările de reabilitare nu au fost făcute cum trebuie, iar condensul și umezeala sunt omniprezente, pentru copii contează că au unde să înoate. Și se simt ca acasă!

“Părinții” bazinului Vega sunt cei care trebuie trași de urechi!

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor