logo
RNTV Live

Lucrările de reparaţii la cazanele 5 şi 6 ale termocentralei care asigură apa caldă în Ploieşti, finalizate. Ce urmează?/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Lucrările de reparaţii la cazanele 5 şi 6 ale termocentralei care asigură apa caldă în Ploieşti, finalizate. Ce urmează?

Lucrările de reparaţii la cazanele 5 şi 6 ale termocentralei care asigură apa caldă în Ploieşti au fost finalizate. Astfel, la sfârşitul acestei săptămâni ar urma să fie şi iscirizate. În aceste condiții, se pare că singura problemă care rămâne în sarcina autorităților ploieștene și care trebuie rezolvată urgent este cea legată de achiziționarea de gaze naturale.

Lucrările de reparaţii la cazanele 5 şi 6 ale termocentralei care asigură apa caldă în Ploieşti, finalizate. Ce urmează?

Vești bune pentru ploieștenii racordați la sistemul centralizat de termoficare! Lucrările la cazanele 5 şi 6 au fost finalizate.

Scandalul pare să nu se fi încheiat. Președintele Consiliului Județean Prahova, Iulian Dumitrescu, este de părere că au existat alte interese la mijloc atunci când s-a decis sistarea furnizării apei calde  în Ploiești.

Aşadar, potrivit șefului executivului județean, singura problemă care mai trebuie rezolvată de autoritățile ploieștene este cea legată de achiziționarea de gaze naturale.

Între timp, primarul municipiului Ploieşti, Andrei Volosevici, a propus Consiliului Local să voteze un proiect de hotărâre care prevede menţinerea preţului gigacaloriei pentru populaţie la nivelul stabilit în anul 2019. Diferenţa ar urma să fie suportată, sub formă de subvenţie, de la bugetul local al oraşului. Proiectul de hotărâre iniţiat de primar a fost trimis, conform procedurii, spre analiză, direcţiilor de specialitate din primărie şi comisiilor din Consiliul Local al municipiului Ploieşti. Urmează să fie supus votului în viitoare şedintă a CL-ului. Dacă se aprobă, preţul va gigacaloriei va rămâne stabilit la 186,97 lei fără TVA. Măsura urmeazaă să se aplice în perioada 01 ianuarie  – 30 aprilie 2023.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor