logo
RNTV Live

Trend periculos în Prahova. Șoferii, în primejdie

razie politie covid 2
Erika Stoica

Trend periculos în Prahova. Șoferii, în primejdie!

Tot mai multe persoane aleg să se urce la volan deși au consumat băuturi alcoolice sau droguri. Periodic , oamenii legii prahoveni depistează șoferi care fac acest lucru, iar ziua de ieri nu a făcut excepție.

Concret, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Prahova, în timp ce desfășurau activități pe linie rutieră pe Drumul Național 1 B, pe raza comeunei Valea Călugărescă, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism care circula pe direcția Ploiești către Buzău.

La volan, a fost identificat un bărbat care prezenta un comportament suspect, motiv pentru care a fost testat cu aparatul DrugTest care a indicat prezența unor substanțe susceptibile de a avea efect psihoactiv în organism, ulterior fiind condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice.

Cercetările sunt continuate de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor