logo
RNTV Live

Localitatea Berceni va avea cel mai mare complex sportiv dintr-o comună din Prahova/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Localitatea Berceni va avea cel mai mare complex sportiv dintr-o comună din Prahova.

Locuitorii din Berceni se pot lăuda că în localitatea lor va exista probabil cel mai mare complex sportiv existent într-o comună din Prahova.  Finanțat prin programul lansat de Compania Națională de Investiții, centrul sportiv, care va conține, printre altele, o sală de badminton omologată la nivel internațional și un teren sintetic de fotbal va fi gata în vara acestui an.

În anul 2019, Comuna Berceni reușește să obțină cea mai mare finanțare din județul Prahova pentru crearea de infrastructură sportivă de nivel european. Contractul cu Ministerul Dezvoltării s-a semnat în luna martie 2020.

Concret, vorbim despre un complex sportiv,  finanțat prin programul lansat de CNI. Cosmina Pandele,  primarul comunei Berceni, susține că este o investiție mult așteptată în județul Prahova.

Complexul sportiv este format dintr-o sală de sport omologată pentru competiții de badminton, un teren de fotbal, terenuri multi-sport plus un centru de recuperare sportivă.

Valoarea inițială a investiției a fost de 5 milioane euro. Din cauza scumpirilor, sumele alocate de CNI vor fi majorate. Conducerea Primăriei Berceni speră ca investiția să fie finalizată în vara acestui an.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/mesajul-presedintelui-romaniei…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor