logo
RNTV Live

Blue Planet Service a fost declarată câștigătoare a licitației organizate de Primăria Ploiești/VIDEO

Mihai Constantinescu

Blue Planet Service a fost declarată câștigătoare a licitației organizate de Primăria Ploiești

Societatea Blue Planet Service a fost declarată câștigătoare a licitației organizate de Primăria Ploiești în vederea operării pe raza municipiului pentru serviciul Curățenie Căi Publice. Astfel, Consiliul Local Ploiești a aprobat noile tarife practice de operatorul de salubritate. Potrivit directorului RASP Ploiești, tarifele au fost stabilite în cadrul procedurii de licitație.

Blue Planet Service a fost declarată câștigătoare a licitației organizate de Primăria Ploiești

Societatea Blue Planet Service a fost declarată câștigătoare a licitației organizate de Primăria Ploiești în vederea operării pe raza municipiului pentru serviciul Curățenie Căi Publice . Asta după ce licitația a fost inițial contestată de un alt agent economic la Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor. Cum contestația a fost respinsă, câștigător a fost desemnat operatorul care deja efectuează activitatea de salubritate pe căile publice.

Conform planului tarifar,  cel mai mare tarif figurează pentru activitatea de curățare manuală a gheții. Aceasta este de  671,91 lei/ 1000 mp fără TVA. În ceea ce privește măturatul manual, societatea percepe un tari de 25,62/ 1000 mp, în timp ce pentru măturatul mecanizat al carosabilului municipalitatea va plăti 12 lei/1000 mp. Totodată, pentru măturatul mecanizat al trotuarelor Blue Planet va încasa 25,52 lei/1000 mp.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor