logo
RNTV Live

Dosare penale bandă rulantă în Prahova. Trei persoane au plecat de la domiciliu unde ar fi trebui să stea două săptămâni.

domiciliu
Mihai Constantinescu

Dosare penale bandă rulantă în Prahova. Trei persoane au plecat de la domiciliu unde ar fi trebui să stea două săptămâni.

Ieri, în supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești şi Vălenii de Munte au fost înregistrate trei cauze penale având ca obiect săvârșirea infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor.

Deşi aveau obligaţia să rămână la domiciliu timp de 14 zile, trei prahoveni, doi din Ploieşti şi unul din Vălenii de Munte, au considerat că pot părăsi locuinţa.

Cei din Ploieşti erau recent întorşi din Belgia. Persoana din Vălenii de Munte intrase în contact cu fiul său venit şi ele de peste hotare, din Franţa.

Cei trei au fost depistaţi de oamenii legii.

Activitățile procesuale efectuate în cursul urmăririi penale sunt reglementate de Codul de procedură penală și au drept scop administrarea probatoriului cu respectarea derepturilor și garanțiilor procesuale, precum și a prezumției de nevinovăție.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/prahova-asa-arata-omenia-gestul-impresionant-facut-de-un-barbat-dupa-ce-a-iesit-din-carantina/?fbclid=IwAR0DCrl5z7NJJYv9x2VYYiaW-tJ09mqHC9-WsQJOsMK95-cw5zMO496FP3Y.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

foto cu caracter ilustrativ

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor