logo
RNTV Live

La Ploiești Shopping City, clienții pot transforma cumpărăturile în premii și beneficii exclusive, în aplicația SPOT

SPOT_1200-x-1200
Erika Stoica

La Ploiești Shopping City, clienții pot transforma cumpărăturile în premii și beneficii exclusive, în aplicația SPOT

Experiența de shopping este mai plăcută atunci când ai SPOT, aplicația care te recompensează pe măsură, de fiecare dacă când faci cumpărături în magazinele din Ploiești Shopping City. La fiecare sesiune de shopping, utilizatorii SPOT primesc puncte de loialitate care le aduc oferte exclusive, beneficii și premii, în funcție de statutul atins în programul de fidelizare My Spot.
Aproximativ 13 milioane de români folosesc internetul și, dincolo de timpul petrecut pe rețelele sociale, aceștia profită cât mai mult de beneficiile digitalizării serviciilor. În România , persoanele între 18 și 34 de ani sunt cele mai interesate de mediul digital, însă și generațiile de peste 45 de ani au început, din ce în ce mai mult, să folosească canalele digitale pentru a accesa informații.
Beneficiile digitalizării sunt numeroase, iar în cazul domeniului retail reprezintă un pas important pentru a fi mai aproape de nevoile clienților. Din acest motiv, Ploiești Shopping City a lansat în 2022 aplicația SPOT, unde clienții pot descoperi lunar campanii și acțiuni de marketing care oferă participanților atât premii smart, cât și beneficii unice.
SPOT a depășit peste 100.000 utilizatori și un milion de bonuri scanate în aplicație
Lansată în urmă cu doi ani, aplicația mobilă de loialitate SPOT, dezvoltată și implementată de NEPI Rockcastle, a depășit 100.000 de utilizatori și peste un milion de bonuri scanate, în cele 18 centre comerciale în care aplicația este disponibilă.
Potrivit datelor înregistrate în ultimul an, utilizatorii activi SPOT fac în medie 4 vizite pe lună la un centru comercial din portofoliul NEPI Rockcastle, iar produsele cel mai des achiziționate fac parte din categoriile: fashion, electrocasnice și electronice, produse cosmetice și farmaceutice. Cea mai folosită funcționalitate din aplicație este scanarea bonurilor, 1 din 2 utilizatori apelând la aceasta.
Cum se instalează aplicația și cum pot face clienții parte din programul de loializare My Spot
Aplicația SPOT este gratuită și poate fi descărcată atât din Google Play, cât și din App Store. După descărcare, utilizatorii trebuie să își creeze un cont și să se autentifice. Pentru a obține punctele de loialitate, aceștia trebuie doar să scaneze bonul aferent fiecărei sesiuni de cumpărături. Odată cu acumularea punctelor, statutul din aplicație se schimbă, clienții putând accesa 3 niveluri: Select Spot (obținut implicit la autentificare), Premium Spot și Elite Spot. Statutul de membru SPOT aduce clienților reduceri la o selecție de magazine partenere, experiențe exclusive și o mulțime de extra beneficii. De asemenea, clienții au posibilitatea de a-și cheltui punctele de loialitate acumulate în aplicație pe o gamă complexă de recompense și premii speciale, ce pot fi accesate doar în cadrul aplicației, precum: vouchere de cumpăraturi, experiențe sau premii dedicate.
Beneficiile Select Spot includ reduceri de până la 10% la magazine de fashion, make-up, încălțăminte, optică și sport, noutăți despre evenimente și vânzări exclusive. Nivelul Premium Spot aduce utilizatorilor reduceri de până la 15% la o serie de magazine, precum și cadouri și evenimente exclusive. Printre beneficiile Elite Spot se numără evenimente exclusive, cadouri surpriză și reduceri de până la 20% la o varietate de magazine.
Aplicația SPOT, disponibilă și pentru alte centre comerciale din portofoliul NEPI Rockcastle din România
Utilizatorii SPOT pot folosi aplicația și pentru alte 17 centre comerciale din portofoliul NEPI Rockcastle*. Clienții au opțiunea de a selecta în aplicație mall-ul favorit pe care îl vizitează în mod frecvent, dar și posibilitatea de a folosi beneficiile acumulate în oricare alt centru comercial NEPI Rockcastle.


*Centrele comerciale din grupul NEPI Rockcastle care fac parte din aplicație: Mega Mall București, Promenada București, Shopping City Sibiu, Promenada Sibiu, Shopping City Timișoara, City Park Mall Constanța, Brăila Mall, Shopping City Galați, Shopping City Târgu-Jiu, Severin Shopping Center, Shopping City Buzău, Shopping City Deva, Shopping City Piatra Neamț, Shopping City Satu Mare, Shopping City Târgu Mureș, Ploiești Shopping City, Shopping City Râmnicu Vâlcea, Vulcan Value Centre.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor