logo
RNTV Live

Jennifer Lawrence: mărturisiri legate de scenele filmate alături de Leonardo DiCaprio și Timothee Chalamet: „O mizerie absolută”

jennifer-lawrence-despre-scenele-filmate-alaturi-de-leonardo-dicaprio-zo-mizerie-absoluta_1_size24
Voicu Alexandra Ioana

Jennifer Lawrence a dezvăluit recent și a vorbit despre atmosfera de pe platourile de filmare ale peliculei „Don’t look up”, unde a jucat alături de Leonardo DiCaprio și Timothee Chalamet.

Starul din „The Hunger Games” a numit munca alături de Leonardo DiCaprio și Timothée Chalamet drept o „mizerie absolută”, adăugând că a avut „cea mai enervantă zi din viața ei” alături de cei doi actori.

Filmul urmărește povestea unui meteorit uriaș care se îndreaptă spre Pământ, punându-i în pericol pe toți locuitorii săi. Actrița a povestit că în una dintre scene, cei trei se aflau într-o mașină. 

„M-au înnebunit în ziua aceea. Nu știu ce a fost. Timothée era doar încântat să iasă din casă, cred că era prima lui scenă. Iar Leo alesese cântecul care cânta în mașină și spunea: Știi, cântecul ăsta e despre bla, bla, bla..”, și-a amintit Jennifer Lawrence în emisiunea The Late Show with Stephen Colbert, conform Daily Star

Deși a adăugat că ambii colegi au fost amabili cu ea, atmosfera pe platoul de filmare n-a fost extraordinară.

„Nu știu. Îmi amintesc doar că eram într-o suferință absolută în acea zi. A fost un iad”, a adăugat Jennifer Lawrence. 

Sursa: Pro TV

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor