logo
RNTV Live

Iohannis s-a întâlnit cu preşedintele SUA Donald Trump.Detalii importante

t3
Mihai Constantinescu

45 de minute. Atât a durat întâlnirea preşedintelui României Klaus Iohannis, cu preşedintele SUA Donald Trump, care a avut loc vineri, la Casa Albă.

La finalul discuţiilor cei doi au susţinut o conferinţă comună în cadrul căreia l-a felicitat pe preşedintele României pentru „curajul de a lupta împotriva corupţiei şi pentru apărarea statului de drept” şi i-a mulţumit pentru măsurile luate de România referitoare la mărirea bugetului dedicat Apărării şi a salutat întârirea parteneriatului strategic dintre cele două ţări.

Mai mult, preşedintele american a ţinut să că România este un partener de încredere în lupta împotriva terorismului. Trump a salutat şi alocarea a 2% din PIB pentru Apărare.

citeşte mai multe aici http://www.mediafax.ro/politic/foto-video-intalnire-klaus-iohannis-donald-trump-la-casa-alba-primul-sef-de-stat-est-european-primit-de-catre-noul-presedinte-sua-16433980

sursa foto mediafax.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor