Investiții importante ín Parcul Municipal Vest/ VIDEO

Investiții importante ín Parcul Municipal Vest.

O mare parte din Parcul Municipal Vest trece de la Primăria Ploiești la Consiliul Județean Prahova. Tranzacția a fost făcută pentru realizarea unor investiții importante aici. Este vorba despre un bazin de înot olimpic, un patinuar, dar și o seră cu plante exotice.

Investiții importante ín Parcul Municipal Vest

cel mai verde complex reziential

Consiliul Județean Prahova va prelua o mare parte din Parcul Municipal. Aleșii județeni au votat joi un proiect prin care 69 de hectare din domeniul public al Ploieștiului, adică o bună parte din Parcul Municipal Vest, trec în proprietatea Consiliului Județean Prahova. Scopul acestei tranzacții imobiliare îl reprezintă, potrivit proiectului votat joi de aleși, realizarea unor investiții importante.

Alte investiții pe care Consiliul Județean dorește să le facă în parc, sunt înființarea de terenuri de handbal, tenis și baschet, piste de biciclete. Se va ínființa și o seră cu plante exotice. Singurul care a intervenit a fost consilierul județean Prahova în Acțiune, Mihai Apostolache, care a solicitat păstrarea spațiilor verzi din actualul parc.

Reamintim că la ultima ședință a Consiliului Local Ploiești, primarul Andrei Volosevici a avut un schimb dur de replici cu aleșii liberali pe tema unor schimburi de terenuri cu Consiliul Județean Prahova.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

hidro
tymbark

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here