logo
RNTV Live

Veşti proaste pentru şoferi. Cresc amenzile!/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Veşti proaste pentru şoferi. Cresc amenzile!

Ministerul Transporturilor propune majorarea amenzilor pentru lipsa taxei de drum. Proiectul de act normativ ce vizează majorarea amenzilor pentru rovignetă a fost supus deja consultării publice. Vestea îi nelinisteşte pe ploiesteni, care vad măsura ineficientă.

Veşti proaste pentru şoferi. Cresc amenzile pentru lipsa rovinietei

Sancţiunile ar urma să crească cu sume cuprinseîintre 25 de lei în cazul autoturismelor până la peste 11.000 de lei la camioane grele, se arată pe site-ul ministerului.

Potrivit ministerului, “propunerea de modificare a cadrului legal actual este justificată de faptul că numărul contravenţiilor aplicate pentru circulaţia fără achitarea tarifului de utilizare a reţelei de drumuri naţionale din România a crescut foarte mult în ultimii ani.

Creşterea exponenţială a numărului de contraventii aplicabile a condus la concluzia că valoarea actuală a amenzilor nu este în măsura să descurajeze fenomenul contravenţional.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/presupusa-infidelitate-i-a-adus…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/ursi-filmati-la-sinaia-2022/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor