logo
RNTV Live

Un bărbat din Mizil şi-a pus capăt zilelor în propria locuință/ VIDEO

Theo Tănăsescu

Un bărbat din Mizil şi-a pus capăt zilelor în propria locuință.

Un bărbat de 41 de ani din Mizil, tatăl a doi copii, si-a pus capăt zilelor în propria locuință, cu o arma de vânătoare. Alarma la 112 a fost data de sora victimei, după ce acesta nu mai răspundea la telefon. Vecinii spun că nu se așteptau la un asa gest din partea bărbatului, pe care îl descriu ca pe un om muncitor și tata responsabil. Se despărțise recent de soția sa, și se judeca pentru custodia celor doua fetite. Va avertizam ca urmează informații cu un puternic impact emoțional.

Un bărbat din Mizil zilelor în propria locuință

Bărbatul de 41 de ani, din Mizil, deținea în apropierea casei un depozit cu materiale de construcție. Muncea din greu și se ocupa de creșterea celor doua fetite ale sale.

De ceva vreme, însă, se despărțise de soția sa și se pare ca suferea cumplit. Surse din ancheta spun că traversa o depresie, despre care vecinii nu știau, însă.

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Ploiești, pentru necropsie. În cauză, a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/cei-care-au-ne-nevoie-de…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor