Învăţătoare din Ploieşti:”Până când vom tolera mizeria, lipsa de educație, indolența și sălbăticia unora?”

Învăţătoare din Ploieşti:”Până când vom tolera mizeria, lipsa de educație, indolența și sălbăticia unora?”

O învăţătoare din Ploieşti a decis să ia atitudine şi să adreseze o scrisoare către toţi cetăţenii care s-au săturat de persoanele care cred că au doar DREPTURI

Scrisoarea a fost postată pe Facebook după o întâmplare nefericită petrecută într-un mijloc de transport în comun.

“Până când vom tolera mizeria, lipsa de educație, indolența și sălbăticia unora? Unii dintre noi chiar nu merităm să trăim printre astfel de oameni primitivi.

Nepăsarea noastră și nesimțirea lor vor face din orașul Ploiești o cocină. De ce??? De ce?????!

Eu vreau să trăiesc într-un oraș european, să respir un aer curat și să mă bucur de această zi de duminică, zi liberă pentru mine… pentru că muncesc din greu și, spre deosebire de alții, sunt plătitor de taxe și impozite, de abonament sau bilet RATP și este dreptul meu să circul în mijloacele de transport în comun în condiții decente.

Personajele din imagine sunt concetățenii noștri. Spre deosebire de noi, ei au doar drepturi. Însă eu, omul de rând, sunt dator să suport acest tratament inuman: muzică dată la maxim; o ploaie de înjurături; mizerie, peturi puse cu migală între scaune, coji de semințe, iar toate acestea vin la pachet cu acest puști tolănit pe două scaune care stă boierește cu picioarele pe geamurile autobuzului. Pesemne autobuzul este proprietate personală, iar noi nu știm…

Nu mai rog autoritățile să facă nimic. Sunt prea ocupate cu alte treburi mai importante.

Uniu suntem anormal de normali. Cerem prea mult, atunci când pretindem normalitate. Vă rog însă pe voi, oamenii cu spirit civic (cei care am mai rămas), să vă mobilizați, să facem front comun și să încercăm să schimbăm ceva.

Schimbarea trebuie să pornească de la noi!!!

Fiți schimbarea pe care vreți să o vedeți în lume!!”

sponsor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here